jan
13

Helsingborg drömmer om en anfallsduo beståendes av Henrik Larsson och Magnus Arvidsson, en duo som utan konkurrens skulle bli Allsvenskans äldsta säsongen 2009. Larsson fyller 38 i år och Arvidsson 36. Dock är inga avtal klara än, men i båda fall pågår förhandlingar.

Vad gäller Magnus Arvidsson verkar det hela redan vara klart med en övergång från Halmstad och han har enligt HD skrivit ett korttidsavtal som sträcker sig fram till den sista maj. Är det då Alvaro Santos dyker upp tro?

Henrik Larsson då? Ja, det börjar väl verka allt mindre troligt att han kommer göra en ny utlandssatsning eftersom tiden rinner iväg och han fortsatt lägger all tid på innebandy, så om han väljer att fortsätta spela fotboll på elitnivå bör Helsingborg vara enda alternativet. Fast personligen börjar jag tro alltmer att han kommer varva ner ytterligare ett snäpp vad gäller fotbollen. Ett år i Högaborg, samtidigt som han på vintern håller igång med motionsidrotten innebandy. Eller är det så att Henrik Larsson fortfarande känner rätt motivation för att ge Allsvenskan och kanske även landslaget ett år till? Svaret på den frågan låter vänta på sig. 

Läs mer om Henrik Larsson, Magnus Arvidsson och Helsingborg i Aftonbladet och Sydsvenskan.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

jan
13

Jag trodde HIF hade guldambitioner i år? Vi HBK:are är glada att denna temposänkande föredetting inte kommer belasta vårt lönekonto längre.

Martin , klockan:09:40

jan
13

Arvidsson har kontrakt fram till den 31 maj. Jag ser det enbart som en win win situation. Presterar han så kan man förlänga kontraktet. Går det dock åt motsatt håll har man inte bundit upp sig och kan således gå skilda vägar i juni månad. Free tranfer från HBK, och lär inte lyfta nån jättelön. Bra utfyllnads-spelare vilket truppen saknade framförallt i höstas. Han känner till föreningen sen innan och kan gå in och köra direkt.
Jag ser egentligen inga hinder.
Välkommen Magnus!

37 , klockan:09:40

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]