nov
01

Tobias Linderoth har långtifrån gjort någon succé i den turkiska klubben Galatasaray. Faktum är att Linderoth endast spelat elva ligamatcher sen han kom dit från FC Köpenhamn sommaren 2007. Nu ryktas det enligt Aftonbladet att en flytt kan bli aktuell redan när transferfönstret öppnar igen om några veckor. Om Galatasaray inte lyckas sälja sin skadeförföljda mittfältare då, så går kontraktet ut till sommaren och det kanske inte vore så dumt?

Linderoth skulle i så fall kunna flytta hem till Elfsborg som free transfer och därmed faktiskt kunna vara ett möjligt nyförvärv. Ett mittfält bestående av Tobias Linderoth och Anders Svensson centralt, flankerade av Stefan Ishizaki och Emir Bajrami på varsin kant är givetvis en våt dröm för de flesta Elfsborgare.

Till förutsättningarna för ett sådant mittfält hör givetvis även att varken Ishizaki eller Bajrami ger sig iväg på proffsutflykter under nästa säsong. Något som inte skall tas för givet. I så fall finns å andra sidan Daniel Nordmark att ta till. Även om han i dagsläget inte riktigt håller samma klass som de nämnda spelarna, så kommer han med största sannolikhet ta ytterligare ett stort kliv nästa år.

Jag tar det en gång till:
Stefan Ishizaki - Tobias Linderoth - Anders Svensson - Emir Bajrami

Ja, det mittfältet gillar jag och vill se nästa säsong. Det skulle utan tvekan bli Allsvenskans bästa och mest fruktade mittfält.


Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]