nov
04

Patrik Ingelsten utgick tidigt i matchen mot IFK Norrköping och hans medverkan på söndag i Kalmar FF:s avslutande match mot Halmstad är i farozonen uppger såväl Aftonbladet som SvD. Det kan alltså mycket väl vara så att Ingelsten spelat sin sista match för Kalmar FF om det finns någon sanning i ryktena som placerat honom i Rosenborg.

Nu är det väl antagligen väldigt få som tror att Kalmar FF, oavsett Ingelstens medverkan eller ej, skulle ha en chans mot ett Halmstad som kommer vara hypertaggat inför möjligheten att faktiskt kunna avancera till en slutlig femteplats i den allsvenska tabellen. Frågan är egentligen bara hur stor förlusten för Kalmar FF skall komma att bli.

I våras spelade lagen 1-1 på Fredrikskans efter att David Elm lite turligt kvitterade i slutminuten. Halmstads mål gjordes den gången av Magnus Arvidsson, samme Magnus Arvidsson som gjorde bägge målen då Kalmar FF förlorade med 2-1 på Örjans vall förra året. Dessvärre verkar veteranen Arvidsson inte ha återhämtat sig från sin knäskada ännu, men däremot har Anselmo visat strålande målform under hösten. Visst vore det skönt om han kunde få avsluta den allsvenska säsongen med att ta hem skytteligatiteln.

Med Patrik Ingelsten ur spel, så räcker det att Anselmo gör fyra mål för att ta han ska ta hem skytteligan. Detta förutsatt att inte Viktor Elm upprepar målsuccén från senast, men det är det väl ingen som tror. Förutsättningarna för att Anselmo skall ha lekstuga med det tröga Kalmar-försvaret på söndag är alltså mycket goda.

Kom igen Halmstad och Anselmo, nu tar ni dom!


Currently rated 1.7 by 6 people

  • Currently 1,666667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

nov
04

eeeh,då låter säker på att kff förlorar..ni ife fans ger er aldrig förens vårt guld är klart!

Georgios , klockan:20:18

nov
04

*S* detta var nog det roligaste jag ha läst på länge..
Härligt att du vet innerst inne att teorin inte alltid stämmer med praktiken.. och Halmstad kommer sällan att göra 4 mål på kalmar, skulle mer tror 2-2 eller 2-3 men inga 4-0.

Kalle , klockan:20:18

nov
04

Ni ska vara glada om det inte bli 9-0 till KFF som ni förlorade med sista matchen förra året.

Kalle , klockan:20:18

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]