dec
01

Årets kalkon är utsedd!


av MR. M, klockan:10:50

Visst är det skönt med domare som har egna personligheter och sätter färg på matcher. Men domaren i matchen mellan Panathinaikos och Asteras Tripolis  viftade med den röda spaden och satt färg på matchen på ett helt felaktigt sätt.

En åskådare springer in på planen och med säkerheten i första hand så väljer Asteras Tripolis argentiske mittfältare Adrian Jesus Bastía att fälla åskådaren så att säkerhetsvakterna kan få tag i denna. Troligtvis (?!) så får domaren för sig att detta skulle vara något olämpligt uppträdande och visar ut spelaren. I ren teori så vet jag att domaren kan ha rätt men i praktiken så är ju det helt absurt. I sverige har domarna en egen regel som kallas "sunt förnuft" men tydligen finns inte den regeln i den Grekiska ligan.

Men som sagt. Är det en tråkig match så får man göra allt och lite till för att liva upp den. Speciellt domaren!

Fotnot: Tänk om någon i det svenska landslaget hade sparkat ner våran frälsare på Parken i Köpenhamn i Em-kvalet mot Danmark...hade vi åkt på 3-0 i baken då?

Lä mer om händelserna på aftonbladet 2,3, dn och dagbladet.

En fotnot till från Mr. D: Domaren som delade ut två parallella gula kort förra helgen, satte också lite krydda på den match han dömde.


Currently rated 5.0 by 3 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

dec
01

24 inlägg i rad måste vara rekord! Ett oönskat sådant dock. Välkommen tillbaks Mr. M.

MR. D , klockan:10:50

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]