sep
18

Fredrik Berglund och hans uttalande i pressen orsakade inte helt oväntat en viss oro i Elfsborg, men frågan är om det verkligen bidrog till att Berglund stärkte sina aktier gällande en plats på plan. Igår gjorde dessutom samtliga anfallare som var på plan en enormt stark insats i segern över Malmö FF med 4-0. Allt medan Fredrik Berglund fick nöta bänk.

James Keene kom in och gjorde sin första match från start igår och det syntes verkligen hur spelsugen han var. Magnus Haglund sparade inte heller på lovorden på presskonferensen efteråt. Bland annat lyftes Keenes inställning gällande att genast sätta igång försvarsspelet fram som något som är enormt viktigt. Här kunde man också ana en känga riktad åt Fredrik Berglunds håll.

Även Lasse Nilsson gjorde en stark match igår. Han uppvisar, liksom Keene, prov på vilja och kamp, uppblandad med speed och små tekniska konstnummer. Lasse Nilsson och James Keene känns i nuläget som våra absoult bästa offensiva krafter. Denni Avdic visade också i sitt inhopp att han är att räkna med. Fast han kan å andra sidan också med fördel användas lite längre ner i plan. Alltså den del av planen där Helgi Danielsson igår regerade.

Nädu Fredrik Berglund, ett och annat inhopp kan det kanske bli under återstoden av säsongen. Mer lär det inte bli, utan ta med dig en kudde till arenan så du sitter mjukt på bänken.

Stefan Ishizakis skada är givetvis något som oroar då han genomgående under säsongen varit en av de allra främsta i Elfsborg. Nu kan man dock läsa att det kanske inte är så allvarligt ändå och Ishizaki hoppas vara tillbaks i träning om några dagar. Givetvis vore det ett enormt avbräck i den fortsatta guldstriden om så inte vore fallet.  

Läs mer om Elfsborgs utskåpning av krislaget Malmö FF på AftonbladetDN, SvD och Sydsvenskan


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]