apr
17

"Vi hörde vad de skrek, men jag såg inte att någon av dem hade blåvita tröjor på sig. För mig är det inga riktiga supportrar som uppträder så" säger Fredrik Risp i dagens Aftonbladet angående att ett gäng IFK Göteborgssupportrar stått och ropat lite under dagens träning.

Man kan helt krasst konstatera att riktiga blåvita supportrar har blåvita tröjor på sig.

Mer om IFK Göteborg och den annalkande krisen inför morgondagens match mot Elfsborg i Aftonbladet och GP. Göteborgs Posten rapporterar för övrigt också att Tobias Hysén är på väg tillbaks efter skada och väntas spela i morgon. En liten ljusning i mörkret måntro?


Currently rated 4.3 by 4 people

  • Currently 4,25/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

apr
17

Inga blåvita tröjor på sig.... Måste man vara utklädd som en clown för att vara IFK supporter? Jag gillar IFK men har ingen lust att se ut som en jäkla souvenirshop för det.

IFKare , klockan:16:54

apr
17

han syfta nog på att inga riktiga supportrar tar sig till träningen bara för att bua ut laget, vilket han har helt rätt i.

anders , klockan:16:54

apr
17

Först och främst undrar jag hur man kan ha IFKare som nick och samtidigt kalla den blåvita klädseln för clownutklädnad? Nä du, IFK:are det är du knappast. Kanske möjligen en sympatisör på sin höjd. Vi riktiga IFK:are älskar våra vackra färger och ser en heder i att bära dessa.

Sedan vill jag instämma med anders när han skriver att det knappast var några riktiga supportrar som stod och buade på Blåvitts träning. Det är troligen några prepubertala individer som sett för mycket på fotbollsfilmer på TV och tror att det är ok att "hota" sig till ett resultat. Är man en sann Ängel så stöttar man Blåvitt i vått och tort! Vi ses imorgon på Gamla där vi skall hjälpa Blåvitt till en seger genom att sjunga!

Blåvit i själen. , klockan:16:54

apr
17

vi blåvita måste kunna ta kretik omatt spelet inte varit bra o hellre komma medförslag om bättring förhoppningsvis kanske tränarna tar vara på något som suppotrarna kommer med kan vara bra det är lätt att bli hemmablind

gl , klockan:16:54

apr
17

Firmorna brukar förvisso vara bland de mest hängivna supportrarna? Sen kan man såklart ifrågasätta vissa av deras metoder..

Andreas , klockan:16:54

apr
17

Jag vill meddela att Journalisten vrider på sanningen, Det enda som buades var när dem körde långbollar som inte gick fram, Annars var det t ex Vi älskar blåvitt som kördes. Det var även rejäla jubel när snygga finter, passningar och mål gjordes.

Lars , klockan:16:54

apr
17

vem tror egentligen att firmor bryr sig om ett lag, de är bara ute efter ett legitimt skäl att bråka. ett lag behöver stöd när det har det tufft! inte i så stort behov av stöd i medgång...

bruno , klockan:16:54

apr
17

Det borde uppskattas att det fortfarande finns intresse för att se träningen och matcherna också.
Blir man buad åt på träning gör förstås en del skärrade, det käns säkert olustigt, men alla supportrar är inte psykologiskt skolade för att hålla igen med de negativa yttringarna.
Liksom spelarna som vädrar hur de vill att deras supportrar skall se ut.

Laszlo Marton , klockan:16:54

apr
17

Lars, det där är en myt, att firmorna bara är ute efter att bråka. Vet inte hur det är i din klubb, men min uppfattning är att firmorna är bland de mest hängivna och engagerade supportrarna som ofta levt med sitt lag under lång tid. Kanske därför de också i många klubbar har relativt stort stöd och mycket respekt bland övriga supportrar.

Andreas , klockan:16:54

apr
17

bruno var min kommentar till, inte Lars.

Andreas , klockan:16:54

apr
17

Sicka puckon. Är man blivt i själan buar man aldrig åt sina egna.
Aldrig!

Hans Rothenberg , klockan:16:54

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]