sep
24

TV4 sport visar allsvensk ishockey. Leksand mot Borås HC. Vemisatan vill se Borås HC spela när det spelas en extremt viktig match i Allsvenskan mellan Helsingborg och Kalmar FF? Det hade till och med varit bättre att få se matchen i Stockholmsligan mellan Djurgården och AIK.

Nu får man hålla tillgodo med Sveriges Radio och diverse liverapporteringar istället.

Gött, Henke! 1-0 till Helsingborg! Håll i nu så ligger Elfsborg bara ett poäng efter Kalmar FF. Det vore åtmnistone lite plåster på såren efter dagens tidigare bedrövelser


Currently rated 1.0 by 4 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

sep
24

Det finns faktiskt EN PERSON i stan som hellre kikar på Leksand - BHC. Ja, jag tycker också det är intressant match mellan Helsingborg och Kalmar men jag kan likväl kolla resultatet efter matchen.

Så här "dagen efter" kanske jag hellre hade kikat på fotbollen med tanke på den råa utskåpning som BHC råkade ut för av Leksand. En pinsam klasskillnad!

Love //mISS c

mISS c , klockan:20:16

sep
24

Bah! Självklart kollar man på BHC-Leksand så man får lite action! Smile 11-3, det är 14 mål... Lite mer rocknroll än Elfsborgs tråkfotboll... BHC släppte in 11 mål på EN match Elfsborg har släppt in det på hela säsongen, liiite mer action i division 1 hockey än i allsvensk fotboll om man säger så! Smile

Tomas - Hockeyblogg , klockan:20:16

sep
24

Pingback from harmsway.se

Stackars BHC

harmsway.se , klockan:20:16

sep
24

Klart att man hellre kollar på Hockey än fjollboll. Speciellt när Leksand spelar Smile

Mr Harm , klockan:20:16

sep
24

Fotboll går alltid före ishockey i vår värld. Igår spelades det som sagt en toppmatch i allsvenskan mellan Helsingborg och Kalmar FF, vilken kan vara direkt avgörande för guldstriden.

Att TV4 sport istället väljer att visa ishockey från en gärdsgårdsserie är inget annat än skandal!

Att Boråslaget läcker som ett såll är egentligen skäl nog för att inse att Borås Arena är ett betydligt trevligare tillhåll än Borås Islada.

MR. D , klockan:20:16

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]