okt
29

Redan för två månader sedan började det viskas om att de förra norska mästarna Brann från Bergen var intresserade av Elfsborgs tränare Magnus Haglund. Nu, efter att danska mästarna Aalborg har avvisats och att Magnus Haglund skrivit om sitt avtal med Elfsborg, har plötsligt detta rykte enligt BT tagit ny fart.

Norska tidningen Dagbladet pratar om en ointresserad Ole Gunnar Solskjær som ersättare efter Mons Ivar Mjelde. Föga troligt då intresset är lågt som sagt. Jag hoppas verkligen att intresset även är lågt från Haglunds sida. Vi har till en början en säsongsavslutning att fokusera på.

Även om vi inte lyckas gå om Kalmar FF och knipa guldet, så skulle det verkligen kännas bra om vi kan hålla IFK Göteborg och Helsingborg bakom oss. En seger över Djurgården ikväll och vi blir som sämst trea.

En 18-mannatrupp har tagits ut inför kvällens match och den ser ut enligt följande:
Johan Wiland, Abbas Hassan, Martin Andersson, Denni Avdic, Daniel Nordmark, Andreas Augustsson, Joakim Sjöhage, James Keene, Teddy Lucic, Lasse Nilsson, Mathias Florén, Emir Bajrami, Helgi Danielsson, Elmin Kurbegovic, Johan Sjöberg, Daniel Mobaeck, Johan Karlsson och Fredrik Berglund.

BT antyder att startelvan blir densamma som i matchen mot Göteborg senast och om så blir fallet vill jag se massor av revanschlusta hos spelarna. Det borde de känna efter den hopplösa förnedring vi då åkte på. För ikväll vill jag se ett taggat Elfsborg som går för seger och gör sitt.

Sen hoppas man ju givetvis på att Gefle kan överprestera mot Kalmar FF ikväll, men det är väl att hoppas på för mycket? Henrik Rydström är för övrigt tillbaks från Kalmars sjukstuga, medan Lasse Johansson och David Elm saknas ikväll. Snälla Hasse Berggren, gör mot Kalmar FF som du brukar göra mot oss; mål.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]