jan
05

Att en ung och lovande fotbollsspelare som Häckens Daniel Larsson väljer att gå till Malmö FF är häpnadsväckande. Att 22-årige Larsson som under förra säsongen gjorde 12 mål på 26 matcher i Superettan nu lämnar Häcken verkar i stort sett klart om man får tro Aftonbladet. De senaste säsongerna har som bekant det mesta som Malmö-klubben vidrört blivit till pannkaka, så det bör väl vara löneläget i Malmö jämfört med på Hisingen som lockar. 

Ola Toivonen är givetvis ett lysande undantag och för Daniel Larssons skull så kan man väl hoppas att Toivonen inte lämnar Malmö. Ett Malmö FF utan Toivonen låter i mina öron som en klubb som Häcken kommer plocka sex poäng av den kommande säsongen. Malmö FF inleder för övrigt sin försäsongsträning idag och sydsvenskan kommer enligt uppgift bjuda på reportage.

 


Currently rated 2.0 by 7 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

jan
05

gå och snyt dig ada

hisingshoran , klockan:09:30

jan
05

Att Malmö FF är att byta ner sig - tillåt mig skratta. Helt klart en av Sveriges mest hårdsatsande och framgångsrika fotbollsklubb

Olof , klockan:09:30

jan
05

Du måste skämta! Och jag skrattar faktiskt lite, men inte med dig utan åt dig...din naivitet är skrämmande. Om Häcken tar 6 poäng mot MFF så ska jag äta upp min MFF-halsduk...MFF forever

Micke , klockan:09:30

jan
05

varför bloggar du om fotboll när du inte kan nånting? Spelare väljer MFF just pågrund av att MFF är en respekterad klubb även i europa och en perfekt klubb att utvecklas i. bara senaste 5 åren är det spelare som zlatan, rosenberg, afonso och nu toivonen som tagit ett extra kliv för att sen gå vidare till att bli storspelare. toivonen vet man ju inte om nu men skulle förvåna mig om han inte lyckas.

olof , klockan:09:30

jan
05

Äh fattar ni inte att han skriver texten i ren avundsjuka och provocering???

Alex , klockan:09:30

jan
05

man kan omöjligt påstå han byter ner sig! lägre än häcken kommer man inte för tillfället i allsvenskan! däremot så kanske inte malmö är den klubb han kommer lyckas!?

Jonas , klockan:09:30

jan
05

Men är det inte så att Zlatan har sagt att han inte kan tänka sig att gå tillbaka till malmö ff när organisationen ser ut som den gör för att ingenting fungerar.

En klubb i allsvenskan som vägrar att sälja en spelare för 40 miljoner för dom vill ha 50 är dumma i huvudet... Då är hammarby eller häcken klar bättre alternativ.

stefan siegers , klockan:09:30

jan
05

Precis som Alex påpekar får ni ju öppna ögonen och inse att detta är en provokativ blogg. Däremot håller jag till stora delar med Mr. D. Malmö FF har den överlägset största ekonomin i Svensk fotboll och dom floppar fullständigt. 2005 - 5:a, 2006 - 7:a, 2007 - 6:a.

Det finns ingenting som visar att dom håller på att rycka upp sig. Snarare tvärtom, utan Toivonen så hamnar MFF på undre halvan, man måste vara något tokigt ljus-blå-ögd om man skall tro något annat.. Vem ser ni som er räddare? Daniel Andersson?

Mr. P , klockan:09:30

jan
05

Ähhh, bara massa snack här. MFF är smarta. Punkt. De "vann" ju honom. Totalt onödigt inlägg och massa onödiga kommentarer. Vi får se när kommande säsongen är slut vem som har rätt eller fel. Att ni hejar på ena eller andra laget har inget med hur verkligheten kommer se ut när han kommit in i laget och visat vad han kan och vad MFF kan göra för honom. Skit ner er tills dess! Vi ses!

Mattias , klockan:09:30

jan
05

Om Malmö FF tappat Ola Toivonen redan i somras, så hade vi inte behövt ha den här diskussionen då de spelat i superettan kommande säsong.

Nu kan man väl för svensk fotbolls skull ändå hoppas att denna anrika klubb tar sig i kragen och försöker få lite ordning på saker och ting. Jag ser gärna MFF bland klubbarna topp-5 i Allsvenskan 2009, men tycker samtidigt inte att det finns mycket som tyder på att de kommer återfinnas där.

MR. D , klockan:09:30

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]