maj
09

Jag skrev tidigare att det liksom inte känns som att säsongen riktigt vill komma igång, att den där extra laddningen och anspänningen saknas i Elfsborg såhär långt den här säsongen. Dagens bortamatch mot Mjällby gjorde det hela än tydligare. Visst att vädret kanske var dåligt och att planen var svårspelad, men vart finns viljan att vinna???

Tveksamma ageranden i samband vid båda Mjällbys mål och väldigt uddlöst framåt. Visst att det periodvis fortsatt rullas boll snyggt och trevligt, men sen då? Vart finns killerinstinkten? Efter att Denni Avdic fick bryta, han fick sitt näsben brutet i en duell med Mattias Asper i Mjällbys mål, flyttade James Keene upp i anfallsposition och han verkar verkligen långtifrån försäsongens form. Att dessutom inte Emir Bajrami, Johan Larsson, Anders Svensson, eller någon annan heller för den delen, hade någon bra dag bidrog givetvis till en raktigenom lam insats.

Att endast tolv omgångar spelats och det redan känns som att tåget har gått vad gäller guldstriden känns otroligt trist, men face it: 12 poäng efter ledande Helsingborg som dessutom har en match mindre spelad och tio efter Malmö FF på andraplatsen. Vinster i de två återstående matcherna före VM-uppehållet framstår som ett måste för att inte den allsvenska säsongen 2010 ska ses som helt bortkastad. 

Läs mer om Mjällby - Elfsborg på DN, SvDExpressen och Aftonbladet.


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

maj
09

Det går nog bättre för er i Elfsborg i år, riktigt fina värvningar har ni mäktat med, bara Anders Svensson skada inte blir för långvarig så. Lycka till och starta bloggen igen =).

Fotbollsallsvenskan , klockan:22:00

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]