sep
05

U21-landslagets förbundskapten Jörgen Lennartsson har presenterat startelvan i kvällens match mot Polen och den ser ut enligt följande:

1 Kristoffer Nordfeldt - 2 Elmin Kurbegovic, 3 Mattias Bjärsmyr [K], 4 Rasmus Bengrsson, 5 Pierre Bengtsson - 6 Guillermo Molins, 7 Andreas Landgren, 8 Rasmus Elm, 9 Emir Bajrami - 10 Ola Toivonen, 11 Johan Oremo.

Det är givetvis enormt glädjande att båda Elfsborgs bidrag till U21-truppen Elmin Kurbegovic och Emir Bajrami är med i startelvan. Kurbegovic kom in sent i truppen då en annan elfsborgare, Denni Avdic, tvingats tacka nej på grund av skada. Med tanke på att Kurbegovic fått nummer två ställer man sig givetvis frågan: Ska han spela back? Hans tröjnummer tyder på det.

I Elfsborg har han än så länge spelat på positioner som defensiv mittfältare och framåt, vilket han gjort enormt bra och hade det inte varit för att han varit skadad i samma veva som samtliga i trion Anders Svensson, Helgi Danielsson och Jari Illola hade Kurbegovic med största säkerhet redan slagit igenom med dunder och brak, något som Emir Bajrami gjort med eftertryck. Ikväll hoppas vi på en gulsvart succé i blågult. Aftonbladets experter tror åtminstone på seger och hävdar att U21 är ett bra spel.

Robin Söder? Nej, han sitter på bänken tillsammans med bland annat Pontus Wernbloom, Sebastian Eriksson och Gustav Svensson, de andra Göteborgarna i truppen.

På tal om U21, så kommer enligt DN och Aftonbladet slutspelsmatcherna som skulle spelats i Borås nästa sommar istället spelas i Halmstad, något som antogs här redan den 22 juli.


Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]