apr
07

En ny högerback tack!


av MR. D, klockan:10:20

Jag vill egentligen skriva om Lionel Messi och hans show i Champions League-returen mot Arsenal, men jag får nöja mig med att något frustrerat konstatera att Daniel Mobaeck igår återigen spelade högerback. Det var för fjärde gången i årets allsvenska och nu vill det till att Elfsborg köper in en högerback av rang under VM-uppehållet i sommar för att det ska bli lite rotation på laget. Inte var det väl någon som hade räknat med att en så allroundmässigt gångbar spelare som Mobaeck redan efter fyra omgångar skulle ha kört fast fullständigt på högerkanten?

Eftersom han gjort det bra, ja helt i klass med vad han presterade under guldåret 2006, så är det inte konstigt att han blivit kvar på högerbacksplatsen, men om jag ska ha någon chans att vinna den vadslagning som jag och Mr. P ingått, så krävs helt enkelt ett inköp i klass med Sergio Ramos eller Daniel Alves. Först då kommer vi få se Daniel Mobaeck spela på alla övriga positioner i laget igen. Kom igen Elfsborg: Öppna plånboken!

 

Daniel Mobaeck Facit 2010

Position Från start Inbytt Minuter
Vänsterback      
Mittback      
Högerback 4   360
Defensiv mittfältare      
Vänstermittfältare      
Offensiv mittfältare      
Högermittfältare      
Anfallare      
Totalt 4   360

 

Mer om världens bästa fotbollsspelare Lionel Messi och gårdagens uppvisning på Aftonbladet, Expressen, DN och SvD.


Currently rated 3.0 by 1 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

apr
07

Har aldrig varit med om ett inlägg som handlar mindre om vad det länkar till, någonsin ;) haha.. Mr. D.. Du tjurar bara för att du VET !! DU VET! att du kommer förlora vadet!

MR. P , klockan:10:20

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]