okt
02

Stackars stackars Ljungskile.

Efter att David Wilson missuppfattat att han INTE fick coacha sitt lag och gjorde det ändå, så blir han avstängd en match till. Detta leder givetvis till högljudda protester. Visst kan man reagera på att de fått högre böter för felplacerade reklamskyltar än andra får för våldsamma supporterbråk, men vaddå? Det handlar ju inte ens om poängavdrag vilket har varit fallet vid andra tillfällen.

Konstigt?
Nej, inte ett dugg, iallafall om du inte kommer ifrån Ljungskile.
Tro fan att han coachade laget.

Vem tror något annat?
När LSK spelare för sin allsvenska existens, tror ni han ringde sin fru och hade ett bråk om vem som skulle handla efter matchen?

Jodå, ni spelar effektiv fotboll i ljungskile.
Men inte ens om jag höll på er hade jag betalat priset för en biljett.
Ni spelar så förbannat tråkig fotboll att det är fantastiskt att folk inte somnar på läktaren.

Måtte Norrköping vakna.
Det är en skam att ett lag med stor och bra publik och dessutom en publikvänlig fotboll ligger efter er i tabellen.


Currently rated 3.3 by 7 people

  • Currently 3,285715/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

okt
02

Ljungskile är helt klart ett av de lag i Allsvenskan som spelar smartast och bäst (inte roligast) - utifrån sina förutsättningar.

Man vet att man inte är bättre än sina motståndare och inte kan spela ut några lag alltså anpassar man spelsättet efter det.
Norrköping är ju i jämförelse helt patetiska, det gäller att spela efter sina resurser inget annat.

Fotboll handlar primärt om göra fler mål än moståndaren inget annat.

Tror faktiskt att många vill ha kvar Ljungskile som ett bevis att det är möjligt för den lilla klubben att uppnå drömmen om att spela med de stora - precis som Åshöjden.

Är själv inte LSK:are men hyser vissa sympatier för dem.

Johan , klockan:14:15

okt
02

Tyvärr delar jag inte din syn på dom alls.
Förutom att dom spelar snorigt effektivt, men det har jag ju redan erkänt.
Tråkigare lag får man leta efter, det finns en hel drös lag jag hellre har i allsvenskan än just Ljungskile.. Vill man ha ett litet lag igen så tar jag gärna Åtvidaberg en sväng..

MR. P , klockan:14:15

okt
02

Jag håller med fullständigt. Snälla, snälla ni fotbollsgudar där uppe. Låt Ljungskile och Gefle åka ur, de spelar ju inte ens fotboll. Låt Örgryte och Assyriska gå upp. De bidrar med fotboll och lite mer publik.
Forza Bajen!

Johan T , klockan:14:15

okt
02

Om ni vill se rolig fotboll varför kollar ni då på Allsvenskan? Tråkigare fotbollsliga får man leta hårt efter.

Hur mycket kan ni om fotboll egentligen om ni tror att det går att spela rolig fotboll när man inte har spelarmaterialet? De utnyttjar sin trupp när optimalt vilket få andra lag i Allsvenska gör.

Marcus , klockan:14:15

okt
02

Marcus: Om du inte redan har sett det så har jag både i själva blogginlägget och även i efterföljande kommentar sagt att LSK spelar snorigt effektivt. Innebär det att jag automatiskt måste tycka om sättet dom spelar på? Nej, det behövde jag visst inte, och det tänker jag inte göra heller.

Framåt för lag som vill satsa framåt.
Norrköping, Kalmar, Helsingborg, Hammarby, det är lag som är roliga att se. LSK och Gefle har jag inte mycket till övers för.

Jag snackar underhållningsvärde, inte hur många poäng dom har i allsvenskan och jag önskade att alla lagen i allsvenskan hade just underhållningsvärde.

Mr. P , klockan:14:15

okt
02

Alla är bara så förbannat avundsjuka på Ljungskile.
Finns inget annat ställe i Sverige där en liten byhåla på knappa 3000 invånare kan spela Allsvensk fotboll! Dom spelar 100% utav våra resurser, på det sättet har vi tagit poäng mot IFK,AIK,Elfsborg,Helsingborg,Hammarby,Trelleborg,Sundsvall,Gefle och ett antal oturliga uddamålsförluster.

Ni borde skämmas ni som tror att Ljungskile inte är någonting att ha! STRAFFA DOM INTE SÅ HIMLA HÅRD FOTBOLLSFÖRBUNDET, Allsvenskan är inte bara till för Storstäderna.

Fredrik , klockan:14:15

okt
02

Jag blir irriterad när jag läser ditt inlägg. Det spelar ingen roll om du somna på deras matcher, svensk fotboll är över lag rätt tråkig. IFK Göteborg har väll inte heller spelat världens underhållande fotboll denna säsong heller? Men när ett lag som Ljungskile,som spelar smart...dom spelar efter sina små resurser..då kan du öppna käften för du vågar la inte annars? Ljungskile har gjort en enorm bedrift. Dom gick för 10 år sen ifrån div 6 till allsvenskan på 6 år...och för att se komma tillbaka efter 10 år. Vilka lag klarar av det? Ditt inlägg visar bara att du hänger med i "media snacket" och öppnar din käft innan du tänker själv. Det är kul att små lag kan etablera sig i allsvenskan och itne bara dom traditionella klubbarna som IFK, AIK och djurgården som har mycket pengar men inte mycket hjärta. LSK spelar bara hjärtat och det är väll det som fotboll handlar om egentligen?! Til och med David Wilson drar av sin lön för att betala Darryl Smilys lön..vilken allsvenskan tränare i en storklubb skulle göra det? Och sen att Svenska fotbolls förbundet sär behandlar LSK, med otroliga böter för ingenting och ringer in hot till dom är inget annat än en riktig skandal som jag hoppas Sportbladet gräver i lite mer.

Jo , klockan:14:15

okt
02

Dom som tycker Svensk fotboll är tråkig har inte bemödat sig att titta på Kalmar FF's matcher i år.. Tillexempel.
Icke heller har de tittat på Elfsborg - IFK.. Eller Hammarbys matcher som brukar bjuda upp... Eller varför inte Norrköpings matcher, inte för att det var någon klang och jubelföreställning emot Djurgården igår, men den var roligare än alla LSK matcher jag sett sammanlagt.

Mr. P , klockan:14:15

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]