sep
08

Jag kunde inte sagt det bättre eller tydligare själv än de båda mittbackarna Olof Mellberg och Petter Hansson gjorde vid dagens presskonferens. Ge oss ett par mittbackar som faktiskt kan spela vidare bollen på ett vettigt sätt istället för att slå iväg dåligt adresserade lyror, eller försök "att etablera spelet högre upp" som Mellberg kallar det. Ett par mittbackar som inte dräller med bollen i all evighet, utan hittar ett snabbt passningsalternativ längs marken. Lasse Lagerbäck, det är väl ditt jobb att se till att vi spelar med spelare som klarar av sin roll?

Zlatan Ibrahimovic var väl i stort sett den ende som genomförde matchen mot Albanien på ett bra sätt, ett par till var väl godkända, men i övrigt blev det inte mycket bättre i andra halvlek. Mot Ungern på onsdag skulle jag bli överlycklig om du dominerar. Gör det!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

sep
08

Det är ju tyvärr en tradition vi har i Sverige. Är du ett träben som inte kan kicka till fem ens då får du spela mittback. När man ser hur mycket boll de faktiskt har i en match så är ju detta faktiskt ofattbart. De borde istället vara bland de bollskickligaste i laget. Tyvärr tror jag inte det finns många bollskickliga mittbackar i Sverige. Vi måste få in ett annat tänk där i träningen.

Ingelsten är ju ganska mycket ett träben men han lyckas ju ändå då han spelar anfallare, där uppe i banan funkar tydligen ett träben lite bättre.

Jonas , klockan:21:15

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]