sep
10

Viasat har förstärkt och möblerat om rejält inför årets Champions League-säsong. Först dök Ola Wenström och Sladjan Osmanagic upp och nu Ola Andersson.

Dessutom uttrycks en förhoppning från Viasat att även Glenn Strömberg skall kunna knytas till kanalen och med tanke på att det inte direkt finns någon fotboll kvar att kommentera på SVT. Där satsas det som bekant mer på meningslösa hockeylandskamper och innebandy än på fotboll och den typen av idrott är varken något för Glenn eller oss.

Men om alla dessa människor kommer dyka upp på Viasat, innebär det att vi framöver kommer slippa Tomas Nordahl och Glenn Hysén? Det vore i så fall inte en dag för sent. Tänk att få slippa Hyséns ständigt partiska kommentarer och uttryck som "det där var mer tur än skicklighet", "han har ju inte direkt varit dålig men.." och "in med Steve McManaman nu". I Glenn Strömberg bor en avsevärt vassare expertkommentator.

Fast å andra sidan kommer vi då gå miste om Glenn Hysén-floskler som "Det är farligt att bjuda på för många hörnor för förr eller senare resulterar det i en hörna." och "Läser man tidningarna här nere så helgarderar de flesta matchen, dvs de tror på kryss."


Currently rated 5.0 by 3 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

sep
10

"Där satsas det som bekant mer på meningslösa hockeylandskamper och innebandy än på fotboll och den typen av idrott är varken något för Glenn eller oss."

Vad vill du ha sagt med den meningen ?!??! Han är ju fotbollsexpert.Han hade ju ingenting att göra med de andra sporterna de andra årena heller, när SVT hade rättigheter till fotboll.

Han är gammal fotbollspelare, han kommentarar fotboll.

De har han knappast anställd för att leka ishockeyexpert...

Du skrev bara så, för att du bara ville dissa två sporter som du ogillar Tong

Innebandy suger som tv-sport, men är roligt att spela själv.

Ishockey suger att spela själv, men är roligt att se på teven ;)

HEJA SKELLEFTEÅ AIK! WHIEEEEEEEEEE! Längtar tills elitserien börjar! Det är helt andra grejer än tråksvenskan ;)

Dannspe , klockan:07:29

sep
10

Du har hamnat i fel blogg... Du skall till www.isbjörnar-är-bra.com... eller nått... låt bli vår fotbollsblogg..

MR. P , klockan:07:29

sep
10

Ja, som sagt, SVT har dåligt med rättigheter vad gäller fotboll numer. Därför är det inte konstigt om Glenn Strömberg väljer att flytta på sig till en kanal som satsar på just fotboll istället för andra mindre intressanta idrotter.

MR. D , klockan:07:29

sep
10

Nordahl är fimpad sedan länge av Viasat. Ska bli spånnande att följa nya, fräscha Viasat i höst. Värvningarna lovar gott!

ZuperZ , klockan:07:29

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]