okt
26

Grattis Stabaek


av MR. D, klockan:22:45

Osloklubben Stabaek säkrade ikväll guldet i den norska ligan, det första i klubbens historia. Grattis säger vi här på Champs Meeting.

Klubben som har Janne Jönsson som tränare och dessutom fyra svenska spelare i form av Daniel Nannskog, Johan Andersson, Niklas Sandberg och Pontus Farnerud tog ikväll en övertygande seger med 6-2 över Vålerengen. 

För ovanlighetens skull gick Daniel Nannskog mållös från planen. Istället blev Islänningen Veigar Pall Gunnarsson den stora segerorganisatören då han gjorde tre mål. Med en omgång kvar toppar Nannskog skytteligan med 15 mål och lagkamraten Johan Andersson ligger på delad andraplats på 11. Det lär med största säkerhet bli seger för Stabaek även där alltså.

Läs mer om Stabaeks ligaseger i Aftonbladet och givetvis i norsk press.


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

okt
26

Asså Stabæk ligger ikke i oslo, vi er noe helt annet. Stabæk ligger i kommunen Bærum, utenfor oslo! men lett å misforstå Smile.

BESTE laget? STABÆK

ye , klockan:22:45

okt
26

Personligen ser jag Bærum som en del av Oslo precis på samma sätt som jag ser Solna som en del av Stockholm. Fast det är klart, det är skillnad när man kommer närmare det hela.

MR. D , klockan:22:45

okt
26

Ikke glem vår femte svenske Pontus Segerstrøm. Fast i 11'ern før han ble skadet

HIM , klockan:22:45

okt
26

Pontus glömde jag. Sorry

MR. D , klockan:22:45

okt
26

det er jo to forskjellige fylker!

ye , klockan:22:45

okt
26

Bærum och Oslo? Ja, det är ju exakt det jag säger. Precis som Solna och Stockholm. För att inte tala om Borås och Brämhult.

MR. D , klockan:22:45

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]