dec
30

Ytterligare detaljer kring Steven Gerrard och bråket med en DJ häromkvällen framkommer successivt. Att han skulle gett sig på denna plattvändare för att han vägrat spela en låt av Phil Collins måste givetvis kännas förödmjukande för Gerrard. Visst, han står tydligen öppet för att han inte har någon vidare musiksmak, men att slåss för den? Nej, skärpning Steven Gerrard!

Trots allt: Vänliga som vi är, så bjuder vi Gerrard och dig som läsare av vår blogg på en låt med Phil Collins och hans grupp Genesis här. Om det var just denna låt som Gerrard önskat är vi dock inte på det klara med, men är detta verkligen värt att slåss för?

Läs mer om Gerrard på Aftonbladet, DN, SvD och Dagbladet.


Currently rated 3.2 by 5 people

  • Currently 3,2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

dec
30

Framkommer det några detaljer egentligen?

Olika medier påstår lite olika saker och det från olika underliga källor. Jag tänker vänta med att varken säga bu eller bä på rena indicier..

Eldregn , klockan:10:20

dec
30

Det är ju skitsamma om han hade hoppat på den lilla Dj:ens huvud i en kvart. Han är fortfarande numero 1 i England och världen. Sen har vi väl kanske inte kollat på skiten (Dj) ordentligt. Jag menar om någon kändis som man av någon anledning inte gillar ber en om en tjänst, visst fan djävlas man! Men nu så fick han stryk när han gjorde det. Och nej, han (Dj) var nog inte så oskyldig.Men Gerrards kompisar kan ju vara.

brattbergsan , klockan:10:20

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]