sep
25

Henrik Rydström och Lex Luthor, lika som bär

Kalmar FF förlorar för andra gången på bara några få dagar. Vad är det som är på väg att hända? Är det ovanan att vara med och slåss om titlar som kommer fram och gör att nervositeten börjar kännas påtaglig? Visst, de leder fortfarande allsvenskan och har fortfarande allt i egna händer, men visst ser det ut som om de börjar vackla något?

Såväl Nanne Bergstrand som Henrik Rydström verkar lite tagna av stundens allvar och det pressade schemat som man just nu går igenom. Att åka på en förlust mot en toppkandidat bara dagarna efter förlusten i Svenska Cupens final kan givetvis inte kännas bra. Det pratas om att ta en match i taget, men det är uppenbart att de har svårt att låta bli att blicka framåt mot Lennart Johanssons Pokal som glimrar inte alltför långt borta. 

På söndag väntar som sagt seriefinal mot Elfsborg. En eventuell skada på Patrik Ingelsten skulle givetvis också vara ett stort avbräck för Kalmar FF, men ändå inte riktigt i paritet med de skador som Elfsborg åkt på det senaste. Anders Svensson och Stefan Ishizaki kommer saknas betydligt mer i Elfsborg än Ingelsten i Kalmar som antagligen har någon ytterligare broder Elm att kasta in. Gissningavis kommer det bli en match med mer kamp än finlir. Det är då Henrik Rydström ska visa om han är en stålman som håller hela vägen, eller bara en mästerligt bloggande superskurk, som likt en missförstådd Lex Luthor går på nit efter nit.

Läs mer om gårdagens möte mellan Helsingborg och Kalmar FF i Aftonbladet, 2, 3, 4, 5, Dagbladet och HD.


Currently rated 4.0 by 8 people

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]