dec
30

Heurelho Gomes ryktas enligt Aftonbladet vara på väg tillbaks till sin förra klubb PSV Eindhoven. Gomes har visserligen inte gjort någon succé i Tottenham dit han värvades inför den här säsongen, men det har å andra sidan inte Andreas Isaksson inte gjort i PSV heller.

Om nu Gomes skulle återvända till PSV Eindhoven, blir han med största säkerhet förstemålvakt där och Andreas Isaksson kommer återigen förpassas till proffslivets kalla avbytarbänk. Att detta skulle förändra Isakssons status i det svenska landslaget är förvisso inte troligt, men ändå. Kniper Johan Wiland platsen som förstemålvakt framför Jesper Christiansen i FC København och gör det med gott resultat, bör detta på sikt ge oss ett byte av målvakt även i landslaget.

Kom igen Johan Wiland, visa dem det som vi Elfsborgare redan vet; att du är sveriges nummer ett!


Currently rated 3.4 by 5 people

  • Currently 3,4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

dec
30

Isaksson kommer köra en rullator innan Gråskägg tar bort honom som förstamålvakt.. Jag blir förbannad bara jag tänker på skiten... helvete...

MR. P , klockan:16:22

dec
30

Löjlig, naiv och onyanserad. 3 Superlativ som beskriver din patetiska lilla blogg alldeles utmärkt!

Fredrik , klockan:16:22

dec
30

Ungefär som ditt inlägg, en Elfsborgshatare månne.. Eftersom det är det enda som kan anses onyanserat i Mr. Ds inlägg.

Mr. P , klockan:16:22

dec
30

Fredrik: Du verkar fullständigt ha missförstått ordet superlativ eller vet inte alls hur man använder sig av denna böjningsform.

Den löjligaste bloggen.
Den mest naiva bloggen.
Där har du två superlativ-former av de positiv-former, löjlig och naiv, som du använder dig av.

Hur något kan bli allra mest onyanserat vet jag inte. Bloggen med minst nyanser möjligtvis?

MR. D , klockan:16:22

dec
30

Skulle du veta ngt om Tottenham eller Gomes så skulle du förstå att han inte kommer att gå till PSV. Gomes spelade darrigt under Ramos och i början under Redknapp men sista delen av hösten har han börjat spela som han gjorde hela tiden i PSV, väldigt stabilt och han har varit utan tvekan en av PLs bästa målvakter de sista månaderna. Att länka till den här artikeln är helt meningslöst...

Daniel , klockan:16:22

dec
30

Det beror väl på, om man hoppas på att Johan Wiland skall få chansen i landslaget är den en vettig källa att länka ifrån.. Men tack för ditt inlägg, tillskillnad från andra läsare (vars inlägg vi också uppskattar så klart, vi älskar alla inlägg.) så håller du dig på en hög nivå. Hoppas du läser vår blogg igen.

MR. P , klockan:16:22

dec
30

Huvudsken med mitt inlägg, Mr P, var att den här bloggen är så jävla fjantig och löjeväckande så man knappt kan tro det är sant.

Han sitter som ett barn fantiserar om helt absurda saker.

Fredrik , klockan:16:22

dec
30

Ändå återvänder du... Men sak samma.. Så här istället då.. Om det nu är löjjeväckande saker som du anser skrivs, publicera gärna mer nyanserade inlägg och berätta vad du tycker om själva ämnet istället för bloggen.. Så lovar jag att publicera dom... Bloggen är till för att folk skall diskutera.. (i andra hand.. i första hand för att jag och Mr. D skall kunna klanka ner på saker..)

Mr. P , klockan:16:22

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]