nov
22

Henrik Larsson skall börja spela innebandy. Jaha. Alltså, innebandy är nog den mest ointressanta sport som finns på elitnivå. Det är en sport för motionärer och skolungdomar att pyssla med, inget för elitidrottsmän.

Att Henrik Larsson, en av våra allra största svenska fotbollsspelare genom tiderna, nu skall motionera lite extra under vintern i svettiga idrottshallar, istället för att exempelvis ge sig iväg till Feyenoord eller Aston Villa, tyder väl egentligen bara på att han börjat se slutet på en lång och framgångsrik elitidrottskarriär.

För innebandysporten blir det givetvis ett ordentligt uppsving då en riktig idrottsman som Henrik Larsson nu ger sig i kast med den, men ändå, det är fortsatt en fullständigt ointressant idrott och jag får villigt erkänna att jag med större entusiasm skulle följa velodromcyklingens elitserie eller curlingens dito. Innebandy är och kommer nog alltid förbli en motionsidrott i mina ögon.

Se bara vad media skriver: Aftonbladet, HD, Sydsvenskan och DN. Inte nog med att tidningar skriver spaltmeter om det hela, TV4 Sport kommer att visa matchen imorgon med. Snacka om hysteri!


Currently rated 3.8 by 9 people

  • Currently 3,777778/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

nov
22

Ännu ett bevis för att innebandy är en lallasport. I vilken annan lagidrott hade det varit möjligt att gå in och ta en plats i ett elitserielag direkt efter väldigt många års bortavaro ?
Handboll? Ishockey? Fotboll?

Niklas Persson , klockan:15:00

nov
22

Exakt. Bättre kan det egentligen inte sägas.

MR. D , klockan:15:00

nov
22

Om det nu är så himla lätt att spela innebandy på elitserienivå så borde väl definitivt fler gamla ishockeyspelare trappa ner med lite elitserieinnebandy på äldre dar?

Eller går det för snabbt? Är det för jobbigt? Ska man kanske vänta med att ropa hej tills dess att Henke spelat sin match?

Förstår inte hur det kan vara så viktigt för fotbollspelare att förlöjliga innebandy? Är det något slags komplex för att svensk elitfotboll är ett skämt i internationell jämförelse?

Canon , klockan:15:00

nov
22

Jag blir så trött på detta koncervativa o trångsynta från de "trditionella" sporterna. Låt oss lira innebandy och ta tag i era egna problem fattar ni inte att detta är en publicitetsgrej, självklart håler inte henke för spel i ssl men ni ser ju redan vad det ger i intresse från er från de "fina" sporterna

conny , klockan:15:00

nov
22

men du gubbe lilla bara för att du är en soffa sittare far ut på plan och spela lite "lallasport" se hur många minuter du pallar ute på planen.. Yttra dig inte när du bara snackar massa strunt

Amen du.. , klockan:15:00

nov
22

Detta kanske gör att Henke stannar kvar i HIF och vi kan se han allsvenskan nästa år
Sen att han vill spela innebandy det är hans val
Så att sitta och förlöjliga innebandyn är samma som att förlöjliga Henke

Henke , klockan:15:00

nov
22

Spela själv då om det är en lallasport, även i innebandy kan man bli proffs och tjäna pengar, tror inte ni hade haft så mkt chans och hänga med om ni bara tittar på fotboll där det går så lååååångsamt emellanåt.

Andy , klockan:15:00

nov
22

Pajas! Lite avundsjuk på innebandyn ? Blivit petad själv kanske?

Rolf , klockan:15:00

nov
22

Det finns många motionsidrottare som följer Champs meeting, vilket är mycket glädjande. Välkomna tillbaks även om innebandy inte kommer vara i fokus här framöver heller. TV4 sport är er kanal i sådana fall, detta då de tyvärr har den dåliga smaken att inte bara visa fotboll.

MR. D , klockan:15:00

nov
22

"en fullständigt ointressant idrott "

Och vem bryr sig egentligen om vad du anser om sporten? Personligen kollar jag mycket hellre på en innebandy eller ishockey-match än en fotbollsmatch eftersom att jag gillar tempot och uppställningen mer.

Innebandy på högre nivå handlar otroligt mycket om kondition, taktik, teknik och uppställning. Preics som fotboll.

Om Henrik Larsson nu vill spela innebandy så är det väl ingenting att klandra honom för? Snarare roligt att han väljer att spela för att det är kul att hålla igång med någon sport och inte bara tjäna miljonsummor (inte för att han skulle ha det dåligt ekonomiskt men)

Magnus , klockan:15:00

nov
22

Inse innebandy äger

eddie , klockan:15:00

nov
22

Alla som inte gillar innebandy säger det för att dem platsade inte själva. Innebandy är den sport som Sverige är bäst på så varför inte ge den mer uppmärksamhet? Jag är en talang både i fotboll och i innebandy, men jag gillar innebandy mer!

Deal with it!

skryt
Skjuter över 100 med båda fötterna i fotboll och i innebandy så skjuter jag över 170 km/h.

Henrik , klockan:15:00

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]