sep
23

Jag flyr från vardagen


av MR. M, klockan:13:05

I dag skall det äntligen ske, jag skall gå på en hemmamatch för första gången i år. Inget konstigt i sig om man är en helt vanlig Svensson, men det är inte jag. Jag har ett snuskigt intresse av denna fantastiska sport, fotboll.

Förr om åren var jag på varenda hemmamatch och på en del bortamatcher också. Det fanns inte på världskartan att jag skulle missa en match. men då tog det en vändning i livet, jag fick två söner. Tiden fanns helt plötsligt inte och matcherna fick bli framför TV:n med en hungrig unge på ena armen och en gråtandes på andra. Man kunde helt enkelt inte leva sig in på samma sätt som innan. Nu kanske ni säger att en hängiven supporter inte beter sig på detta vis utan ser till att ha tid för att stå å skräna på matcherna. Visst, jag kan hålla med men trots allt får man andra prioriteringar i livet.

Men nu skall det äntligen ske! Jag skall se TacoAnders och de andra gubbarna på plats, vad jag längtar! Som ett litet barn i dagdrömmar så kommer jag fly vardagen och bli den jag en gång var. Inte för att man längtar tillbaka men det kommer vara otroligt skönt att vara tillbaka. Huka er motståndare och domare, I'm back!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

sep
23

Det är på tiden att du följer med och upplever Elfsborg på arenan igen. Förhoppningsvis kommer de bjuda på stor underhållning.

MR. D , klockan:13:05

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]