aug
28

Knatte, Fnatte & Tjatte, eller David, Viktor och Rasmus Elm som de egentligen heter, har tydligen en blogg ihop. Men är det inte så att det är Henrik Rydström som är den store bloggaren i Kalmar FF? Han som alla de övriga bloggande fotbollsspelarna står i skuggan av. Det är Henrik Rydström som utgör den måttstock Viktor, Rasmus och David Elm jämförs med. Det är hans briljans som de får kämpa mot för att överhuvudtaget nå ut med sina skriverier.

Nu har i vilket fall som helst de tre bröderna Elm fått lite uppmärksamhet i Aftonbladet då de uttalat sig om Henrik Larsson, en spelare som Helsingborg mycket väl skulle kunna tänka sig att sälja uppger samma tidning. Transferfönstret stänger nu på måndag, så det kanske är något på gång eftersom det kommer ett sådant uttalande? Henrik Larssons kontrakt går ut efter den här säsongen, så därefter tjänar Helsingborg inte ett korvöre på honom.

Bröderna Elms blogg läser du för övrigt i den småländska nätupplagan av Barometern, där du även hittar Henrik Rydströms blogg.

Rasmus, David och Viktor Elm, aka Knatte, Fnatte och Tjatte Elm

Lika som bär? Nja, men vi har väldigt svårt att hålla isär bröderna Rasmus, David och Viktor Elm. Detsamma har alltid gällt för Knatte, Fnatte och Tjatte. Vet du vem som är vem, så tala gärna om det. Detsamma gäller om det finns några andra fotbollsspelare som bloggar så det blir läsvärt. Detta tar vi gärna del av.

HD och Dagbladet skriver förövrigt mer om Helsingborgs försäljningsplaner gällande Henrik Larsson.


Currently rated 4.2 by 10 people

  • Currently 4,2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

aug
28

Henke är en utnött dussinspelare numera punkt.

P.S David Elm suger kewk.

Freddy , klockan:11:25

aug
28

du gay freddy, jag tror inte david elm har sugit din .. men vi låter dig fantisera vidare

KFF!

rasmus , klockan:11:25

aug
28

Heter eran farfar och farmor Kalle och Britta?

Ellen , klockan:11:25

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]