nov
19

1 Andreas Isaksson
2 Mikael Nilsson, 3 Daniel Majstorovic, 4 Petter Hansson, 5 Behrang Safari
7 Christian Wilhelmsson, 6 Daniel Andersson, 8 Rasmus Lindgren, 9 Samuel Holmén
10 Marcus Berg, 11 Henrik Larsson

Där har ni enligt Aftonbladet den svenska startelvan i kvällens match mellan Sverige och Holland och det är väl egentligen två ordentliga överraskningar, Rasmus Lindgren och Marcus Berg. Det ska verkligen bli spännande att se vad dessa båda kan utföra i landslagssammanhang. De har ju båda varit framgångsrika i den holländska ligan såhär långt.

På bänken sitter för övrigt Johan Wiland, Fredrik Stoor, Andreas Granqvist, Viktor Elm, Kim Källström, Petter Andersson, Sebastian Larsson och Markus Rosenberg. Att vi kommer få se merparten av dessa på plan under andra halvlek är väl egentligen bara att räkna med då det är träningslandskamp och "alla ska få spela".

Laguppställningen för det orangea laget ser ut enligt följande om man ska tro holländska De Telegraaf:

Henk Timmer
John Heitinga, Andre Ooijer, Joris Mathijsen, Giovanni Van Bronckhorst
Mark Van Bommel, Demy De Zeeuw
Robin Van Persie, Rafael Van Der Vart, Ryan Babel
Dirk Kuyt

Ett relativt namnkunnigt lag trots frånvaron av spelare som Ruud van Nistelrooy, Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder och Arjen Robben om man säger så. Tidningen uppger vidare att Kim Källström och Sebastian Larsson ingår i den svenska startelvan istället för Christian Wilhelmsson och Daniel Andersson, något som låter mer spännande i mina öron. Främst att Sebastian Larsson får chansen igen. Hoppas de har rätt.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]