sep
15

En av Lasse Lagerbäcks stora framtidslöften, Daniel Nannskog, ser ut att vara på gång igen. Igår när norska serieledarna Stabaek slog Strömsgodset med 6-0, stod den förre Djurgården- och Landskrona-spelaren för inte mindre än fyra mål. Det är en ordentlig scenförändring för Nannskog som fram tills nu haft en halvdan säsong där han tillbringat massor av tid i frysboxen.

Frågan är då om det är dags för Lasse Lagerbäck att ge denne 34-årige framtidsman en ny chans i landslaget? Om jag inte missminner mig var det förra vintern som Nannskog fick debutera i landslaget i samband med en såndär vinterturnering då de kommande storstjärnorna testas. Hur länge kan han förlita sig till att Henrik Larsson håller sig frisk och fräsch? Det är hög tid att slussa in lite yngre förmågor helt enkelt.

Oslo-klubben Stabaek börjar för övrigt se nästan lika överlägsna ut i årets Tippeliga som Kalmar FF gör i Allsvenskan. Med sex omgångar kvar leder Stabaek med sex poäng före de två jagande Fredrikstad och Tromsö. Men än kan man inte ropa hej i Oslo, Esten O. Sæther varnar för att Fredrikstad mycket väl kan komma igen, även om de bara fick 1-1 mot Rosenborg igår.

Läs mer om Daniel Nannskogs målorgie på Aftonbladet, HD, Sydsvenskan och Dagbladet.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

sep
15

Sjukt att kalla honom framtidsman! Han är ju 34 år och inte lika bra som Henrik Larsson, som för övrigt har meriter och rutin från absolut högsta fotbollen i världen! Nannskog har inget i landslaget att göra, så enkelt är det.

Janne , klockan:07:06

sep
15

Jag hoppas du uppfattade Mr. D's ironi i sitt inlägg ;)

MR. P , klockan:07:06

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]