jan
13

TV-profilerna Ola Wenström Robert Perlskog och den gamle fotbollsspelaren/experttyckaren Ralf Edström ansluter nu enligt Aftonbladet till de som kritiserar Henrik Larsson för dennes innebandysatsning. Visst, Henrik Larsson lyckas alltid engagera och skapa rabalder kring sina beslut och de turer det alltid lyckas bli kring dem. Jag tror inte det finns någon annan idrottsman eller idrottskvinna som ens är i närheten av Larssons kapacitet när det gäller att skapa debatt omkring detta. Det skulle väl i så fall vara Carolina Klüft i så fall.

Är det inte på tiden att någon, likt Chris Crockers gamla "Leave Britney Spears alone", gråter ut och talar om att det faktiskt är dags att lämna Henrik Larsson ifred? Vi pratar visserligen om en fotbollsspelare som utsetts till Sveriges bäste någonsin, men de facto fyller Larsson 38 år i år och om han vill göra något annat än att spela fotboll så är det väl inte så konstigt?

Okej, jag kanske kastar sten i glashus, men här kommer det:
Lämna Henrik Larsson ifred och låt honom få fatta sina beslut i sitt eget tempo!


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

jan
13

Jag tycker inte att Henke är något ansvar för Sveriges landslag i fotboll. Han är 38 år och innebandysatsningen är ju klockren! Alla idrottsmän har nog svårt att helt lägga av. Att Henkes motsvarighet till korpen är innebandy på högsta nivå är ganska häftigt.

Inte för att han 100% har lagt ned fotbollen, men det vore dumt att tvinga fram ett snabbt svar.

D. Ekholm , klockan:10:35

jan
13

Henke gör som han vill, sportisarna på aftonbladet är pinsamma.

S.Sundberg , klockan:10:35

jan
13

Låt Larsson spela innebandy. Han håller säkert både kropp och humör i gång genom att spela innebandy. När den serien är över få vi se om han snörar på sig fotbollsskorna.

Och vill inte HIF vänta på Larssons beslut - så behöver de inte göra det. Det är ju HIF:s eget beslut att vänta. Och landslaget, nu ges det ju möjlighet att spela in yngre spelare i landslaget. Det som journalister efterlyst.

Jag har svårt att se att det är löjeväckande att han spelar innebandy. Tycker att är kul. Dessutom knyter det an till tidigare generationers fotbollspelare som t ex Orvar Bergmark och Svenne Berka som spelade både fotboll och andra bollsporter på hög nivå.

BD , klockan:10:35

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]