feb
02

Vad gäller La Liga så räcker det med att vi säger Barcelona och Lionel Messi. Mer behövs inte i år. Två mål av Messi efter att han bytts in efter att ungefär en timme av matchen spelats talar sitt tydliga språk. Lionel Messi kan kliva in och avgöra vilken medioker match som helst. Att hans andra mål var riktigt snyggt gjorde inte saken sämre.

Om jag måste tillägga något, så är det att utvisningarna av Barcelonas båda mittbackar, Rafael Marquez och Gerard Piquet, såg väldigt billiga ut. Lyckligtvis lyckades inte Racing Santander utnyttja detta numerära övertag, fast det finns väl ingen som hade räknat med det. 2008-2009 är Barcelonas säsong inom spansk fotboll.

Vill du veta mer om Barcelonas bortavinst mot Racing Santander, så rekommenderas Aftonbladet, SvDHD och Dagbladet


Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

feb
02

Det som är så jäkla fantastiskt med Messi är hans attityd och mognad trots hans låga ålder.

Jag säger bara, sportslig attityd. Hur många spelade hade inte fallit för att få straffen på det andra målet. Vilket hade varit helt okej då han fick en spark på sig i luften. Men det är BARA Messi som tänker, äh skit samma jag gör mitt bästa för att göra målet iaf. Fantastiskt!

Hur många gånger har vi för övrigt sett Messi dyka, klaga, foula en annan spelare eller bli arg när han själv blir foulad (vilket han blir jäkligt ofta). Hans typiska reaktion, hoppar upp lika snabbt som han blev fälld och visar sitt leende. Vilken kille säger jag bara!

Ben , klockan:00:56

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]