dec
03

Äntligen lite kul nyheter på Elfsborgsfronten då Elfsborg tydligen gjort klart med Martin Ericsson, fram tills nu klubbkamrat med Samuel Holmén och Jon Jönsson i Bröndby. Att fotbollsspelare flyttar den vägen, alltså från Danmark till Sverige, trots att de fortfarande har en fullt gångbar fotbollskarriär är givetvis mycket trevligt.

Givetvis vill vi tro att anledningen till att Martin Ericsson nu väljer Allsvenskan och IF Elfsborg, är att det spelas en såpass attraktiv och rolig fotboll på Borås Arena att han inte kan motstå ett anbud från våra gulsvarta favoriter.

Med Martin Ericsson i laget stärks ett mittfält som redan är Allsvenskans starkaste, åtminstone vid de tillfällen då alla spelare är hela och friska. Förhoppningsvis gör detta också att vi framöver kommer slippa se den funktionelle Daniel Mobaeck som spelfördelare de gånger vi saknar ordinarie spelare. För visst har han en del bra egenskaper, men någon spelfördelare av hög allsvensk klass är han inte.


Currently rated 4.0 by 2 people

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

dec
03

Han är inte tänkt som spelfördelare utan nr. 10 -.-

x3 , klockan:13:55

dec
03

Om han tar med sig Jon hem så har Elfsborg värvat färdigt för året.

MR. P , klockan:13:55

dec
03

"Martin Ericsson nu väljer Allsvenskan och IF Elfsborg, är att det spelas en såpass attraktiv och rolig fotboll på Borås Arena"

"I did not have sexual relations with that woman"

Oj, två lika uppenbara lögner i samma kommentar!
Attraktiv fotboll på Borås Arena, HA HA HA!

svarta knotan , klockan:13:55

dec
03

Är det månne en stockholmare som smugit sig in och kommenterat... Tycker det luktar lite gnagare..

MR. P , klockan:13:55

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]