nov
27

Aalborg är redan utslagna ur Champions League och nu är även Rosenborg på väg ut ur UEFA-Cupen efter en brakförlust mot Valencia. Erik Hamréns lag, med svenskarna Mikael Lustig och Mikael Dorsin i backlinjen, blev totalt utspelade och förlorade till slut med 4-0. Rosenborg har dock fortsatt en liten liten chans att ta sig vidare och Aalborg kan komma att få spela vidare i UEFA-Cupen, men visst ser det mörkt ut för nordisk klubblagsfotboll säsongen 2008-2009?

För övrigt bjöd Ronaldinho på ytterligare en läcker frispark i kvällens 2-2-match mot engelska Portsmouth. Det är vad som visas här ovan. Det var för övrigt en stark avslutning av Milan som låg under med 2-0 i den 85:e minuten, där som sagt Ronaldinho återigen bidrog starkt.  

Läs mer om kvällens UEFA-Cup-möte mellan Rosenborg och Valencia på Aftonbladet och Dagbladet.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

nov
27

Oj. På den här sidan/bloggen lyste flitens lampa. Skall återkomma och läsa lite mer när jag får tid. Sökte lite efter fotbollsbloggar och hade svårt att hitta något av kvalitet (förutom de vanliga då; Niva, Christensen, Bank, etc osv), men du verkar ju ha lyckats väldigt bra! Jag saknar dock någon sorts presentation av publicisten/erna. Men det kanske bara är jag som inte hittar. Ta gärna en titt på min blogg. All form av feedback välkomnas. Tack på förhand. /thebia

THE BALL IS AROUND , klockan:23:30

nov
27

Du glemte lige FC København, som ligger ret godt til at gå videre i UEFA cuppen - mangler Rosenborg hjemme (som de burde slå) og Brugge ude. Og Aab har da vist klaret det udemærket og er sikre på videre deltagelse i UEFA cuppen allerede - har lige slået Celtic hjemme og fik et point med fra Villareal - ligger nummer 3 i deres gruppe, hvor det kun er Manchester United og Villareal der ligger foran - to rigtigt gode hold - Få lige dine facts rigtige, hvis du skal spille klog - overskriften skal måske hellere være - Svensk klubfodbold går ikke så godt. Danmark ligger til at få et hold mere med i CL om 2 sæsoner - det er da udemærket.....

Michael , klockan:23:30

nov
27

Michael: Jo, jag är medveten om att Aalborg tagit några poäng i Champions League. FC København får jag erkänna att jag tappade bort i sammanställningen då de inte spelade igår. Sammantaget får det förvisso Dansk klubblagsfotboll att ha presterat relativt bra i år. I övrigt håller jag fast vid att det är önskvärt att nordisk klubblagsfotboll som helhet presterar bättre.

THE BALL IS AROUND: Kul att du hittat hit och välkommen tillbaks. Vi ska givetvis ta oss en titt på din blogg med. Att vi ska göra några presentationer av oss som skriver här, är något som vi tänkt göra, men än så länge blivit nedprioriterat. Gemensamt för oss tre, (Mr. D, Mr. M och Mr. P) är att vårt allsvenska lag är Elfsborg och tanken är att vi ska ha något slags huvudfokus däråt, men då fotboll i största allmänhet är kul, så blir det att vi kommenterar lite allt möjligt.

MR. D , klockan:23:30

nov
27

Kul att nytt folk hittar hit.
Självklart skall vi skriva någon form av presentationer.. Men jag tror att Mr. D föredrar att jag förtillfället lägger eventuella skrivstunder på att skriva nya artiklar, då jag varit förtappat dålig på detta sista tiden.

MR. P , klockan:23:30

nov
27

Mr P, liksom Mr. M, ses numer som skribenter tjänstlediga utan lön och utan intresse för det gröna fältets schack. Wink

MR. D , klockan:23:30

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]