okt
27

Även den allsvenska bottenstriden går mot sitt slut och för IFK Norrköping är det nu helt kört. Efter kvällens förlust mot GIF Sundsvall står det klart att Norrköping nästa säsong återigen spelar i Superettan. Det är givetvis trist på ett så klassiskt allsvenskt lag, men dessvärre har de inte presterat tillräckligt bra för att hänga kvar ytterligare ett år. Det är bara att hoppas att deras sejour i Superettan endast blir ettårig.

För nästjumbon Sundsvall ser det ljusare ut och de har nu endast två poäng upp till kvalplatsen som innehas av Ljunskile som dock har en match mindre spelad då kvällens möte med Malmö FF blev inställd på grund av att planen var ospelbar efter regn och rusk. Eventuellt gör de upp på Borås Arena i morgon istället. Inte direkt upplagt för publikfest om man säger så.

Frågan är om man inte i så fall ska hålla en tumme för Ljungskile? Vid en eventuell seger sätter de lite press på Gefle som kanske i ett sådant fall tvingas till att ställa till med ett mirakel på Fredrikskans, som i sin tur återigen öppnar för di gule....

Läs mer om kvällens match på Aftonbladet, 2, 3, DN och SvD


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

okt
27

Samma skit varje år... Vi måste bygga ett lag från grunden, sluta slösa pengarna på spelare som inte kan prestera och på att bygga en fotbollsarena... Superettans, med råge, flashigaste arena... BUUUUUU!!!
Och min stackars morfar som sett de flesta hemmamatcherna IFK spelat sedan 1930 nånting... BUUUU!!! x 2

Patrick , klockan:23:30

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]