nov
03

"Nu går vi för 7-0 mot Gefle". Så sa Elfsborgs tränare Magnus Haglund på presskonferensen efter 3-0-segern mot Halmstad. En match som utöver en blixtrande offensiv de sista 20 minutrarna inte bjöd på så speciellt mycket att glädjas åt. Eller ja, Emir Bajrami var stundtals mycket bra och i mina ögon bäst i matchen.

Delikatessen i matchen var givetvis själva 3-0-målet. Lasse Nilsson fick till en prefekt språngnick som förde tankarna till Martin Dahlin 1994 eller Henrik Larsson 2004 om ni så vill.

7-0 i Gävle på söndag som sagt. Fortsätter Halmstad sin ojämna säsong bör de å andra sidan kunna ta en övertygande seger över Kalmar FF, så eventuellt räcker det at vi vinner med en 4-5 mål. Piece of cake.

Stora silvret säkrat och nu går vi för guld!

Läs mer om matchen Elfsborg - Halmstad och den fortsatta guldstriden på Aftonbladet, 2, 3DN och SvD.


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

nov
03

Du lever verkligen i din egna lilla värld... hahaha

Henke , klockan:21:53

nov
03

var de inte du som skrev att guldet var klart för KFF igår?men visst,tro kan man alltid göra Smile tror knappast gefle släpper in 7 minus mål o HBK ens vinner mot KFF! men menSmile inga ledsna miner!fotboll är i grund o botten en rolig lek!

Georgios , klockan:21:53

nov
03

Citatet från Magnus Haglund levererades givetvis med en rejäl dos självinsikt om att det i praktiken är kört och det är även jag medveten om.

Men bollen är rund och den feta damen har inte sjungit än, så visst, någonstans omkring en tiondels procents chans att Elfsborg tar SM-guld finns kanske fortfarande. Tror på det gör jag inte, men hoppet är det sista en dåre överger.

MR. D , klockan:21:53

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]