dec
17

Så in i Norden dåligt


av MR. D, klockan:17:43

Våra nordiska fotbollslandslag rosar inte marknaden precis. I FIFA:s senaste sammanställning av världsrankingen av landslag, så placerar sig inte ett enda nordiskt landslag på topp-30. På topp-10 ligger idag i tur och ordning Spanien, Tyskland, Holland, Italien, Brasilien, Argentina, Kroatien, England, Ryssland och Turkiet.

Långt mycket längre ner på listan återfinns som sagt våra nordiska landslag. Sverige är fortfarande främst rankat, men en 32:a plats är verkligen inget att skryta med.

Norden placerar sig enligt följande på FIFA:s världsranking:
32, Sverige
37, Danmark
55, Finland
59, Norge
83, Island
184, Färöarna

Läs mer om FIFA:s senaste världsranking på Aftonbladet och DN.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

dec
17

Jag fattar aldrig vad fan England gör så högt upp på listorna.. Om nu Sverige bara är 32:a i världen kan man undra vad england gör på top10 som inte slagit Sverige på 50 år.

Världens mest överskattade fotbollsnation..

Mr. P , klockan:17:43

dec
17

England vann VM 1966. Glöm inte det, det är meriterande.

MR. D , klockan:17:43

dec
17

Väldigt lustigt att england är med på topp 10 när dem inte ens kvalificerade sig till sommarens EM-slutspel. Sverige som kvalificerade sig fick minuspoäng för sina förluster medan England som inte ens var med skrapar ihop pluspoäng på sina träningsmatcher. Tycker rankingen är väldigt konstigt utformad. Sverige förlorar mot Holland och faller tre placeringar på listan vilket också verkar lite konstigt med tanke på att Holland faktiskt är rankade som nummer 3 i världen, betyder detta att en förlust mot exempelvis Norge skulle få Sverige att falla 20 placeringar då?

Christian , klockan:17:43

dec
17

läs gärna stopptid.blogg.se

Tolfte spelaren , klockan:17:43

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]