dec
19

Idag har lottningen inför åttondelsfinalerna i Champions League 2008-2009 ägt rum och räkna med att det kommer bjudas på högklassig fotbollsunderhållning, plus en hel del prestigefull kamp. Inte mindre än tre av de åtta matcherna bjuder på ett möte mellan lag från Serie A respektive Premier League.

Inter mot Manchester United känns rent generellt som det mest ovissa av dessa möten, men personligen tror jag på engelska segrar i samtliga tre matcher. Dels för att Premier League-lagen presterat bättre än Serie A-lagen under de senaste årens Champions League-spel, men dels också för att jag föredrar Premier League framför Serie A.

Vidare tror jag på spanskt avancemang i de matcher där La Liga-lagen deltar, detta även om Real Madrid inte övertygat det senaste, plus att jag håller Bayern München som segrare över Sporting Lissabon. I ett sådant fall skulle vi få fyra lag från La Liga, tre från Premier League och ett Bundesliga-lag i kvartsfinal. Jag har visserligen haft fel förr och det faktum att transferfönstret öppnar snart igen, kan medföra en hel del förändringar i lagens spelartrupper. Men vilken fotbollsunderhållning vi står inför!

Åttondelsfinalerna med mina segrare fetmarkerade:
Chelsea - Juventus
Villarreal - Panathinaikos
Sporting Lissabon - Bayern München
Atlético Madrid - Porto
Lyon - Barcelona
Real Madrid - Liverpool
Arsenal - Roma
Inter - Manchester United

Åttondelsfinalerna i Champions League 2008-2009 spelas 24-25 februari med returmöten 10-11 mars.

Läs mer om Champions League-lottningen på Aftonbladet x2, DN, SvD och Dagbladet.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

dec
19

Inter kommer vinna man U och liverpool vinner r.madrid. Och chelsea förlorar mot juventus.

Messi , klockan:18:15

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]