mar
12

Vadslagning


av MR. D, klockan:09:10

Anders Svensson är bäst i Allsvenskan skriver de på Aftonbladet. Det är de övriga Allsvenska spelarna som utsett honom till det och gärna för mig. Anders är allt som oftast strålande på Elfsborgs mittfält och kommer med all säkerhet vara det även den här säsongen.

Såhär dagen före den Allsvenska säsongspremiären tippas det och slås vad om det mesta gällande årets Allsvenska. Vilket lag kommer vinna? Vem blir årets skyttekung? Vem kommer få flest varningar? Vilken målvakt kommer ha högst räddningsprocent? Och så vidare.

Själv tänkte jag ingå följande vadslagning med Mr. P: Jag sätter hundra kronor på att Daniel Mobaeck under den kommande Allsvenska säsongen kommer att spela på samtliga utespelarpositioner. Jag sätter alltså min hundralapp på att Daniel Mobaeck kommer agera vänsterback, mittback, högerback, vänstermittfältare, högermittfältare, defensiv mittfältare, offensiv mittfältare och slutligen även anfallare.

Jag tror förvisso inte att Magnus Haglunds hjälpgumma kommer att inneha samtliga dessa positoner från start i någon match, men han kommer att spela på dem alla. Var så säker. Jag säger att han kommer spela på samtliga positioner i minst en kvart. Sätter du emot?


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

mar
12

Härmed antar jag denna eminenta utmaning av Mr. D. Jag ser fram emot en lika spännande tävling som vi hade förra året!

MR. P , klockan:09:10

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]