okt
21

Såhär timmarna före match hade det varit läge att bolla lite tankar tillsammans med Mr. P eller Mr. M, men ingen av dem finns idag tillgänglig. Vid en seger med fyra mål så övertar Elfsborg serieledningen, men att det plötsligt skulle göras så många mål låter inte troligt. En seger räcker gott för att spänningen i guldstriden ska hållas vid liv i ytterligare några omgångar. Med Anders Svensson och Stefan Ishizaki borta känns det inte rimligt att tro att vi ska kunna ro hem slutsegern i Allsvenskan, men hoppas gör man givetvis.

Enligt IF Elfsborgs officiella hemsida ser truppen till kvällens hemmamatch mot Trelleborg ut enligt följande: Abbas Hassan, Johan Wiland, Johan Karlsson, Martin Andersson, Mathias Florén, Andreas Augustsson, Teddy Lucic, Joakim Sjöhage, Emir Bajrami, Helgi Danielsson, Denni Avdic, Daniel Mobaeck, Lasse Nilsson, Joakim Sjöhage, Fredrik Berglund, Daniel Nordmark, Elmin Kurbegovic.

Dock uppger BT nu att Fredrik Berglund är skadad och därmed inte kan medverka. Detta medför enligt tidningen att Lasse Nilsson kommer spela som ensam central anfallare och att Johan Karlsson går in på höger mittfält, samt Martin Andersson återtar positionen som högerback.

Personligen undrar jag vart James Keene tagit vägen? Varför ingår inte han i truppen? Är han återigen skadad eller är det något annat som ligger bakom? I Hurghada där jag befunnit mig har den allsvenska fotbollen inte varit något direkt hett samtalsämne, så jag är inte uppdaterad alls i det här fallet. Annars kan man väl misstänka att Elfsborgs hemsida misslyckats med att få med alla namn som vanligt. Det är inte första gången det händer om man säger så. Kolla in lite gamla matchreferat för att se exempel. Det är till exempel inte sällan som det framkommer att Elfsborg inlett matcher med endast åtta spelare...

Utan att ha tagit del av hur matchen mot Helsingborg senast gestaltade sig, eller hur formen på spelarna är, skulle jag vilja se följande gulsvarta startelva:

Johan Wiland
Martin Andersson - Teddy Lucic - Andreas Augustsson - Mathias Florén
Lasse Nilsson - Elmin Kurbegovic - Helgi Danielsson - Emir Bajrami
Denni Avdic
James Keene

Ja, James Keene tog jag med då jag verkligen hoppas att han finns att tillgå. Vet du vart Keene håller hus, så lämna mer än gärna en kommentar.

Mer inför kvällens match på Aftonbladet.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

okt
21

Keene är väl avstängd?

Perra , klockan:13:30

okt
21

Okej, det låter sannolikt och förklarar också tystnaden kring hans frånvaro i truppen.

Hade Mr. P eller Mr. M funnits kontaktbara hade de antagligen kunnat bekräfta detta.

MR. D , klockan:13:30

okt
21

Ja, Keene är avstängd.

marcus , klockan:13:30

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]