nov
07

Viktor Elm har haft en strålande säsong som eventuellt kommer att krönas med ett SM-guld på söndag. Matchen mot Halmstad blir hans sista i Kalmar-tröjan innan han flyttar till holländska Heerenveen. Bröderna Elm och då framförallt Viktor har haft en stor del i Kalmar FF:s framgångsrika säsong.

Tittar man på deras individuella statistik, så leder Viktor Elm den totala poängligan på 22 poäng. Lika många har även Helsingborgs Henrik Larsson. Dessutom skuggar Viktor lagkamraten Patrik Ingelsten i toppen av skytteligan och och brodern Rasmus Elm delar ledningen i Allsvenskans assistliga med totalt nio målpass. 2008 är alltså året då Bröderna Elm definitivt har chansen att skriva in sig i de Allsvenska historieböckerna.

Såhär ser poängfördelningen ut för bröderna Elm då en omgång återstår av Allsvenskan 2008.

 Allsvenskan 2008

Bröderna Elm

Mål

Målpass

Poäng

Rasmus Elm 

5

9

14

David Elm 

3

5

8

Viktor Elm 

15

7

22

 

Viktor Elm kommer också med största säkerhet vinna Aftonbladets plusliga och uppmärksammas idag lite extra för det. Hur de lyckats se vem som är vem av bröderna Elm är dock fortsatt ett mysterium för oss på Champs Meeting, men det kanske kommer en dag.


Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

nov
07

oh ja de är han verkligen Smile tycker dock själv rasmus är den som kommer lyckas bäst i framtiden!hans spelstil,skott,inkast,allt måste snart in i landslaget!

Georgios , klockan:13:20

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]