sep
03

Zlatans fotbollsskor är en het potatis i Aftonbladet nu på morgonen. Till och med Lars-Åke Lagrell, det Svenska Fotbolls Förbundets ordförande, får uttala sig i den stora skokonflikten mellan Zlatan Ibrahimovic och Nike. 

Jag antar att det tyder på att utöver utnämningen av Henrik Larsson till lagkapten, inte har hänt speciellt mycket på landslagsfronten.

Givetvis spekuleras det vidare gällande vilket spelsystem som skall användas mot Albanien och själv vill jag börja spekulera i vilken startelva Sverige kommer ställa upp med och kan inte låta bli att dela med mig av denna. Presenterad enligt 4-4-2 då jag antar att det är så Lasse Lagerbäck slutligen kommer formera laget. Vidare antas att Anders Svensson kommer fortsätta vara skadad några dagar till och därför inte deltar i matchen mot Albanien.

                                          Andreas Isaksson
          Fredrik Stoor - Olof Mellberg - Petter Hansson - Mikael Nilsson
Christian Wilhelmsson - Daniel Andersson - Tobias Linderoth - Kim Källström
                       Zlatan Ibrahimovic - Henrik Larsson

En extremt ospännande uppställning, men högst trolig. Tobias Linderoth är visserligen kanske inte helt i form än, men skulle det inte vara så att Anders Svensson är hel, så kommer Linderoth ta den platsen, var så säker. Samuel Holmén har väl inte spelat mer än max 15 landskamper och är därför inte mogen än.

Detta är alltså den startelva jag tror Lasse Lagerbäck ställer på benen, INTE den jag skulle vilja se. Den kommer senare i veckan.


Currently rated 3.0 by 2 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]